Återhämtning

Sörsundet

Många dagar i höst har bjudit mulet, regnigt, blåsigt och dimmigt väder. Då har det varit lockande att ägna sig åt inomhusarnete vid datorn och andra projekt. Det har varit distansundervisning med att läsa och bedöma grupparbeten med inventering av arbetsmiljöproblem och förslag till hur man mäter och åtgärdar dessa problem, liksom att rätta s k hemtentor, som är lösningen i dessa Coronatider. Vidare en del verksamhets- och ekonomiredovisning för olika projekt och rapportskrivning för olika mätuppdrag från tidigare i höst.

Mot bron från Salteriet

Nu har vi äntligen fått två dagar med strålande sol och lugnt väder. Jag har jag kunnat vara ute i solen och passade på att göra en utflykt på Skatan för att se till båten och samt husen vi har där.

Gjorde också en vandring till vår skogsplantering på västra sidan av Skatan. Kunde konstatera att det är mycket betesskador från älgen på detta skifte.

Utflykten har känts uppfriskande och gett behövlig återhämtning. En tur ut i naturen rensar sinnena och stärker både kropp och själ.

Visar här nedan lite fler soliga höstbilder från olika ställen på Skatan.

Tomastjärn
Norra och västra Sörvika
Södra Sörvika med Laxbådagrunn
Sörvika utlopp åt väster