Innearbete – då det är ruggit ute

Större delen av torsdag blev fylld med arbete vid datorn med bl a ett webinar om analyser av mögel, mögelsporer och MVOC. Med det blev också en kort stund ute för att ägna båtarna lite uppmärksamhet i regnet.

Fortsatt arbete vid datorn med bl a digitalt möte lokalt med SAMs-Umeå. Det blev också inspelning av föreläsningar om aerosoler och hur man mäter dessa. Även idag fick jag klä på mig och ge mig ut i ovädret för att ägna båtarna lite omtanke.

Ruggigt i Byviken. Begripligt att färjan ställde in.

Fredagkväll övergick regnet till snö och vid midnatt var det vitt på marken. På lördag morgon var ovädret över. Sol, lugnt och -3 grader och ett gnistrande vitt tunt snötäcke. Inte oväntat med kanske i tidigaste laget då det finns en del att göra ute innan snön kommer för att stanna. Nu lär denna snö försvinna om någon dag då det blir mildare igen.

Fredag kväll
Lördag morgon