Årsmöte med SAMS

I går blev det att fara ner till Sundsvall. Tog 9-färjan och sen tåget på eftermiddagen så jag slapp köra hela vägen. Det gick dessutom fortare än att fara med bil. Övernattade på Scandic City.

I dag har det varit årsmöte med SAMS, som inleddes med en utställning av olika skyddsutrustning på förmiddagen. Utställare var bl a Ansell (handskar), Fristads (arbetskläder), Ejendahls (handskar), 3M (andningsskydd, skyddsglasögon, hjälmar, hörselskydd mm), Jalas (skyddsskor), Tranemo (skyddskläder), Industrial Scientific (gasvarnare), Henkel (Loctite med och utan acrylater), Spineband (huvudstöd) m fl. Intressant att se senaste nytt på denna front, bl a hjälmar och hörselskydd samt gasvarnare.

Utställning 1
Foto: P-G Fahrbring
Gemensam lunch
Efter gemensam lunch följde sen årsmötet, som var ett hybridmöte med ett 15-tal på plats och ca 35 som var med digitalt via Teams.